Warmptepompen Efficiënt en energiezuinig verwarmen

 

Vervang uw accumulatie kachel door een warmtepomp

Tot 60% besparen en toch meer comfort!

Lucht-lucht warmtepompen van Daikin verbruiken op jaarbasis tot 60% minder elektriciteit dan een accumulatie kachel. Bovendien is het verbruik vraaggestuurd en wordt er niet nodeloos energie verspild door het heet stoken van de kachel voor een dag met beperkte warmtevraag! Daikin warmtepompen verschroeien ook de lucht niet zoals verwarming met elektrische weerstanden dat soms doet.

Daikin binnenunits zijn stil — stiller dan de ventilator in een accumulatiekachel — en verspreiden snel, en op een aangename manier warme lucht doorheen het interieur. Sommige modellen hebben bijkomend ook een stralingspaneel dat heerlijke stralingswarmte verspreid.

Wist u trouwens dat een Daikin lucht-lucht warmtepomp in de zomer ook energie-efficiënt kan koelen?

Gewoon in de plaats van de kachel!

Een warmtepomp binnentoestel is doorgaans kleiner dan een accumulatiekachel en kan dan meestal ook perfect in de plaats komen van uw accumulatiekachel. Natuurlijk kan U ook kiezen voor binnentoestellen die geen vloerruimte opeisen en zo een deel van uw binnenruimte terugwinnen!

Er is voor elke situatie een passende oplossing en steeds minder kap en breekwerk dan nodig voor een CV installatie op aardgas of mazout.

Daikin lucht-lucht warmtepompen kunnen meestal in één dag geïnstalleerd worden en omdat deze top-technologische apparaten zelfs bij vriestemperaturen efficient warmte uit de omgeving kunnen halen zijn er geen dure graafwerken of grondlussen meer nodig.

De prijs van elektriciteit gaat alleen maar omhoog. Contacteer ons vandaag nog voor uw uiterst interessante offerte en begin onmiddellijk te besparen!!

Daikin warmtepompboiler

Daikin Inverter technologie op zijn best!

Daikin innovatieve warmtepomboilerMet een warmtepompboiler kan je op jaarbasis tot 70% besparen op het energiegebruik voor sanitair warm water. De meeste warmtepompboilers halen echter de warmte voor het verwamen van het sanitair water uit de ruimte waar ze geïnstalleerd staan. Deze boilers gebruiken dus warmte in huis om het water te verwarmen. De centrale verwarming moet dus harder werken om de woning op temperatuur te houden met verminderd comfort en extra verbruik als gevolg.

parasitair verbruik

De innovatieve Daikin warmtepomboiler haalt echter alle warmte van buiten waardoor er geen meerverbruik is! Gegarandeerd zelfs bij buitentemperaturen van -15ºC! Omdat de warmtepomp zelf in het buitentoestel zit is er binnen ook geen lawaai.

efficient

Bovendien werkt de Daikin warmtepompboiler op het doorstroomprincipe in plaats van een voorraadvat onder druk; De boiler bevat een spiraalvormige roestvrij stalen leiding in een verwarmde vloeistof. Het water warmt op terwijl het door deze inox spiraal stroomt. Er is dus geen afzetting van kalk of andere mineralen, geen risico op legionella en de boiler kan niet roesten.

Voorbereid op de toekomst

Deze innovatieve boiler is opgebouwd met duurzame materialen en ontworpen voor een lange levensduur. Daarom is dit toestel ook reeds voorbereid op het Smart Grid - het stroomnet van de toekomst! De warmtepompboiler kan daardoor niet enkel geprogrammeerd worden om op bepaalde, goedkopere, tijdstippen te werken, het toestel kan ook op basis van communicatie met de slimme meter de goedkoopste en/of meest efficiënte tijdstippen uitkiezen voor zijn werking.

De warmtepomboiler kan ook makkelijk aangesloten worden op zonnecollectoren voor nog meer besparingen.

Modellen en Prijzen

Deze revolutionaire Daikin Warmtepompboiler is beschikbaar in 300 liter en 500 liter. U heeft reeds een 300 liter Daikin warmtepompboiler, volledig geplaatst en in werking gesteld vanaf 2.550 excl. BTW!!

Waarom Geja kiezen voor uw warmtepomp project?

U heeft vast al de vele horrorverhalen gelezen op internet over de gevolgen van slordig werk, verkeerde toepassing en/of minderwaardige onderdelen: Installaties die het na één seizoen al begeven, koelmiddel of water dat steeds weglekt, onverwacht hoog stroomverbruik, lawaai, toestellen die van de muur vallen, kortsluitingen, schade door condenswater, buren die klagen over nachtlawaai,...

De levensduur, het comfort en energieverbruik en de veiligheid en betrouwbaarheid van uw warmtepomp installatie zijn in hoge mate afhankelijk van de installateur die u kiest en de materialen die gebruikt worden.

Kwaliteit en aandacht voor details.

Geja gebruikt enkel duurzame materialen en kwaliteitsvolle componenten, specifiek afgestemd op uw noden. We zorgen voor een onberispelijke plaatsing volgens de regels van de kunst en zuiver afgewerkt! Dit alles is uw beste garantie op een jarenlange storingsvrije werking.

Op maat van uw project!

Optimaal comfort en minimaal verbruik zijn enkel mogelijk met de juiste, correct gedimensioneerde componenten. We berekenen steeds zorgvuldig de benodigde koeling en/of verwarming en selecteren voor u de juiste oplossing. U krijgt dan ook een installatie perfect op maat!

Niet het overschot uit het magazijn, toch net zo snel opgeleverd!

Omdat de componenten voor uw project specifiek voor uw noden geselecteerd zijn worden ze ook pas besteld bij de fabrikant na uw bevestiging. U krijgt dus het nieuwste model met de meest recente (software) updates.

Door onze jarenlange hechte samenwerking met fabrikanten en leveranciers kan Geja toch op korte tijd beschikken over het materiaal voor uw project en snel uw installatie plaatsen en in werking stellen.

Voordelen van een warmtepomp

Een warmtepomp is erg zuinig: Ze verbruikt op jaarbasis minder dan een derde van de energie die een ultramoderne hoog-rendements ketel op gas nodig heeft om uw woning te verwarmen tot dezelfde temperatuur. Aardgas is niet drie keer goedkoper dan elektriciteit dus is verwarmen met een warmtepomp voor een gemiddelde woning (19.000kWh op jaarbasis) een hondertal Euro goedkoper*.

Omdat warmtepompen op elektriciteit werken en deze elektriciteit steeds meer uit hernieuwbare bronnen komt is een warmtepomp uitermate milieuvriendelijk en draagt het gebruik — al naar gelang uw keuze van energieleverancier — niet bij tot het broeikaseffect en de opwarming van de aarde.

Voor een warmtepomp heeft u geen schoorsteen nodig, wat de esthetiek van uw woning ten goede kan komen en in elk geval betekent dat ze ook niet jaarlijks gereinigd moet worden.

Elektrische warmtepompen hebben minder onderdelen die voor problemen kunnen zorgen en blootstaan aan vervuiling en zijn dus betrouwbaarder dan toestellen op aardgas of stookolie.

Er vindt geen verbranding plaats in een elektrische warmtepomp en er is bij deze toestellen dus absoluut geen risico op CO vergiftiging. De hybride toestellen gebruiken geforceerde rookgasventilatie en sensoren die ervoor zorgen dat het toestel in vergrendeling gaat bij een storing in de afvoer van verbrandingsgassen of wanneer deze sensoren niet goed werken.

 • Hoeveel verbruikt een Warmtepomp? +

  Een warmtepomp is erg zuinig: Ze verbruikt op Read More
 • Voordelen van een warmtepomp +

  Een warmtepomp is erg zuinig: Ze verbruikt op Read More
 • Sanitair warm water met een warmtepomp +

  Een lucht-lucht warmtepomp produceert geen warm water. Wanneer Read More
 • Waarom Geja kiezen voor uw warmtepomp project? +

  U heeft vast al de vele horrorverhalen gelezen Read More
 • Lucht-Lucht +

  Lucht-Lucht warmtepompen gebruiken geen water om warmte te Read More
 • Lucht-Water +

  Lucht-water warmtepompen onttrekken warmte aan de buitenlucht en Read More
 • Service +

  Een correct geplaatste warmtepomp installatie is in normale Read More
 • Warmtepomp leidingen door de schouw +

  Een warmtepomp heeft steeds een buitenunit. Als je Read More
 • Soorten warmtepompen +

  We kunnen warmtepompen onderverdelen naargelang de bron en Read More
 • Wat kost een warmtepomp +

  Prijzen starten aan ongeveer €1250 (exclusief 6 of Read More
 • 1
 • 2

De mening van onze klanten

 • Ik ben heel tevreden over GEJA omdat ze samen met de klant op zoek gaan naar een oplossing op maat. Ook de klantvriendelijkheid en de correcte afspraken maken van GEJA een aanrader.
  — LVR, Haasdonk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Zorgeloos warm

  Zorgeloos warm

  Onze warmtepompen staan garant voor een laag verbruik en een lange levensduur en met onze service overeenkomst kan u jarenlang op beide oren slapen.
 • Efficiënt warm

  Efficiënt warm

  Hoog efficiënte oplossingen voor verwarming en warm water.
 • Klein of groot

  Klein of groot

  Warmtepompen voor kleine ruimtes of grote zalen.
 • Professioneel geplaatst

  Professioneel geplaatst

  Kwalitatieve materialen speciaal voor u geselecteerd en met zorg en toewijding geplaatst.
 • Overal warmte

  Overal warmte

  Er is steeds een warmtepomp oplossing die past bij uw wensen en uw stijl; Onzichtbaar in de vloer muur of het plafond en/of binnenunits in tijdloos of modern design.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5